Online coaching/bEGELEIDING

''Praten over problemen creëert problemen. Praten over oplossingen creëert oplossingen''

Heb je al veel geprobeerd met verschillende trainingen of heb je schema’s gevonden op het internet? Lukt maar niet om vooruitgang te boeken terwijl je voeding op orde is? Of ben je nieuw en wilt het meteen goed aanpakken? Laat dan een trainingsschema op maat samenstellen om sneller dichter bij jouw doelstelling te komen. Dit is mogelijk voor zowel beginners als experts die bezig zijn met vetverlies, krachttrainingen, fitness, bodybuilding, conditietrainingen of gezonder leven.

Ons advies is om iedere 5/6 weken of wanneer je merkt dat je niet meer vooruitgaat(plateau) van trainingsschema te veranderen. Dit heeft te maken met het feit dat je lichaam de eigenschap heeft zich aan te passen. Je lichaam zal een patroon in verloop van tijd herkennen waardoor je steeds meer zal stagneren in progressie. Je kunt dan een vervolgschema op dezelfde manier aanvragen hier. Je vervolgschema zal opgebouwd worden om ervoor te zorgen dat je lichaam opnieuw een zogeheten ‘shock’ zal krijgen. De gewenning in je lichaam zal worden gebroken waardoor de spieren wederom een nieuwe prikkel ofwel stimulus krijgen en zo opnieuw resultaat geboekt kan worden.

Online coaching

Haal meer motivatie, doorzettingsvermogen en resultaat uit jezelf!

24/7 onbeperkt vragen stellen

BESTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

coaching op maat gemaakt

TUSSENTIJDS VERANDERINGEN

24/7 CONTACT

GEBASEERD OP WETENSCHAP

MINDSET IS EVERYTHING

MINDER PRATEN MEER DOEN

Ben jij iemand die graag zelf de handen uit de mouwen steekt? Train je het liefst zelfstandig aan je doelen maar heb je richting nodig? Dan is Online Coaching het ideale pakket waar alles samen komt. Ik motiveer je je doelen te behalen en geef je daarbij de handvaten om deze te bereiken.

Wil je meer weten over te tarieven van mijn Online Coaching en/of één van mijn andere diensten? Klik op de button hieronder.