trainingsschema's

"IN TWEE WEKEN, GA JE HET VOELEN. IN VIER WEKEN, GA JE HET ZIEN. IN ACHT WEKEN, GA JE HET HOREN."

Heb vertrouwen in het proces

Heb je al veel geprobeerd met verschillende trainingen of heb je schema’s gevonden op het internet? Lukt maar niet om vooruitgang te boeken terwijl je voeding op orde is? Of ben je nieuw en wilt het meteen goed aanpakken? Laat dan een trainingsschema op maat samenstellen om sneller dichter bij jouw doelstelling te komen. Dit is mogelijk voor zowel beginners als experts die bezig zijn met vetverlies, krachttrainingen, fitness, bodybuilding, conditietrainingen of gezonder leven.

Ons advies is om iedere 5/6 weken of wanneer je merkt dat je niet meer vooruitgaat(plateau) van trainingsschema te veranderen. Dit heeft te maken met het feit dat je lichaam de eigenschap heeft zich aan te passen. Je lichaam zal een patroon in verloop van tijd herkennen waardoor je steeds meer zal stagneren in progressie. Je kunt dan een vervolgschema op dezelfde manier aanvragen hier. Je vervolgschema zal opgebouwd worden om ervoor te zorgen dat je lichaam opnieuw een zogeheten ‘shock’ zal krijgen. De gewenning in je lichaam zal worden gebroken waardoor de spieren wederom een nieuwe prikkel ofwel stimulus krijgen en zo opnieuw resultaat geboekt kan worden.

trainingsschema's

''bewegen is goed voor lichaam en geest''

trainingsschema binnen 24 uur

beste prijs/kwaliteit verhouding

Op maat gemaakte persoonlijke doelen

gecertificeerde trainer 'a'

incL. voorbeelden UITVOERINGEN

gegarandeerd resultaat

Haal het beste uit jezelf!

voel je fit

Zorg voor je lichaam door een goede balans te vinden bewegen en gezond eten. Sporten zal ervoor zorgen dat je spieren en gewrichten soepeler en sterker worden. Daarnaast helpt genoeg bewegen natuurlijk ook om je bloeddruk, cholesterol- en suikergehalte te verlagen.

Samen met jou stellen wij realistische doelen. Aan de hand daarvan zal ik voor jou aan de slag gaan om een uitdagende trainingsschema samen te stellen. Met mijn jarenlange ervaring en vele succesverhalen zal ik er voor zorgen dat jij zelfstandig op een verantwoorde manier je doelen bereikt aan de hand van mijn trainingsschema’s.

Wil je meer weten over de tarieven van mijn trainingsschema’s en deze direct bestellen? Klik dan op de button hieronder.