Personal training

"waarom moeilijk doen, als het samen kan"

hard work pays off

Wil jij afvallen, spiermassa opbouwen, topfit worden of heb jij extra motivatie nodig tijdens het trainen en dit met behulp van een personal trainer in de omgeving van Den Haag? Dan ben je bij FITBYSEZ op het juiste adres. Dit allemaal zowel 1-op-1 als in groepsverband. Samen gaan wij aan de slag om jouw(jullie) persoonlijke doel(en) te behalen. Geheel op een verantwoorde manier waarbij ik mijn kennis over voeding en training met jou deel.  Tijdens mijn coachingssessies draag ik alle kennis over middels de NLP-COACHINGS methodiek. Mijn ervaring geeft mij een groot empathisch vermogen waarbij het individu altijd centraal staat. Samen zullen wij streven naar een langdurig en houdbaar levensstijl waarbij oude gewoontes worden doorbroken.

personal training

''ik wil mensen motiveren en inspireren''

Zowel 1 op 1 als in groepsverband

beste prijs/kwaliteit verhouding

Op maat gemaakte persoonlijke doelen

gecertificeerde trainer 'a'

gratis vooraf gezondheidscheck

gegarandeerd resultaat

investeert in jezelf

Samen 1 doel

Ik help je graag aan je doelen! Hiervoor is natuurlijk zorgvuldige aandacht en tijd nodig. De samengestelde pakketten zijn bedoeld om intensief en doelgericht te kunnen werken. Afhankelijk van jouw doelen zal een bijpassend pakket beschikbaar zijn. Naast pakketten bied ik uiteraard ook losse personal training sessies aan.

Wil je meer weten over te tarieven van mijn personal trainingen en/of één van mijn andere diensten? Klik op de button hieronder.